Bine ai venit @Coaching! :)

//Bine ai venit @Coaching! :)

@CoachingDezvoltarea potentialului individual al fiecaruia dintre noi a fost o preocupare permanenta in existenta mea si mai ales in ultimii ani, cand m-am concentrat din ce in ce mai mult pe coaching ca si arie de activitate.

Una dintre cele mai puternice convingeri ale mele este aceea ca in interiorul fiecaruia dintre noi se regaseste tot ceea ce ne este necesar pentru a ne implini visele cele mai indraznete, pentru a ne depasi orice limite sau a trece peste orice situatie de viata care ne poate parea la un moment dat fara nici o iesire.

Cursul vietii m-a condus in periplul existentei si in sfera coaching-ului, oferindu-mi astfel oportunitatea de a descoperi ceea ce este mai mult decat un proces sau o tehnica pe care coach-ul o aplica in relatia sa cu clientul – este ceea ce multi numesc parteneriat.

In cadrul acestui parteneriat sunt revelate acele resurse interioare necesare fiecarui individ de a-si atinge obiectivele pe care si le doreste, de a atinge performanta si excelenta, de a trai viata bucurandu-se deplin de ceea ce poate realiza prin propriile sale forte, in mod constient si responsabil.

Pentru a experimenta practic cum poate functiona coaching-ul pentru tine, inscrie-te ACUM pentru o SESIUNE INTRODUCTIVA!

Cu drag,

Alina Margineanu Coach

 

 

By | 2017-09-08T03:20:20+00:00 27/08/2012|Coaching|0 Comments

Leave A Comment

Aboneaza-te la newsletter

Şi primeşti GRATUIT

Capitolul 1 din Workbook

Felicitări! Vei primi în scurt timp un e-mail cu link-ul pentru a descărca Capitolul GRATUIT