Care este Relaţia ta cu…TINE?

//Care este Relaţia ta cu…TINE?

relatia-ta-cu-tineMotto: „Relaţia ta cu propria persoană îţi influenţează TOATE relaţiile cu ceilalţi.”

Care este pentru tine valoarea de adevăr a motto-ului de mai sus?

Cu toţii ne dorim relaţii armonioase, pline de iubire, compasiune, înţelegere, apreciere, susţinere, care să ne permită exprimarea plenară a fiinţei noastre, cu toate valenţele ei…

Însă cu siguranţă ţi s-a întâmplat măcar o dată în viaţă să ai parte de o relaţie în care ai simţit fie frustrare, neacceptare, lipsă de încredere, fie critică, lipsă de validare, neapreciere sau orice alt sentiment neplăcut…

Oare ce crezi că stă la baza unor relaţii „disfuncţionale”? (şi aici nu mă refer neapărat doar la relaţiile de cuplu/ familie, ci şi la celelalte tipuri de relaţii interumane)

Din experienţa de până acum – acumulată atât din activitatea mea de coach & trainer, dar şi din „viaţa civilă” 🙂 – pot spune că relaţiile cu ceilalţi sunt oglinzi ale relaţiei noastre cu propria persoană.

Şi chiar mai mult de atât: relaţiile cu ceilalţi sunt un catalizator al transformării personale, doar prin intermediul acestora noi putând să ne cunoasţem pe noi înşine cu adevărat, în deplinătatea personalităţii şi fiinţei noastre.

Fie că este vorba de partenerul/partenera de cuplu, părinţi, copii, rude, vecini, colegi, parteneri de afaceri, prieteni, cunoştinţe etc., sau persoane pe care le întâlnim poate o singură dată în viaţă, orice relaţie cu o altă persoană presupune mai întâi asumarea relaţiei cu tine însuţi/însăţi.

Toate relaţiile tale cu ceilalţi poartă amprenta relaţiei tale cu tine însuţi/însăţi.

Fiecare relaţie îţi relevă ceva ce există în interiorul tău, oferindu-ţi totodată oportunitatea conştientizării şi dezvoltării tale umane şi spirituale.

Relaţiile tensionate, chiar conflictuale poate, sunt situaţii prin care nu numai că îţi poţi creşte nivelul de conştientizare asupra propriei tale personalităţi, însă sunt totodată trepte de evoluţie şi tranformare deosebit de importante.

Dacă vrei să afli mai multe despre cum poţi rezolva şi integra situaţiile tensionate şi chiar conflictuale din viaţa ta, te invit să participi la Seminarul intensiv „Gestionarea conflictelor – Imposibilul devine POSIBIL”.

Venind cu elemente noi faţă de prima ediţie, participând la acest seminar vei începe să percepi altfel situaţiile conflictuale şi vei identifica totodată metode practice de a le gestiona şi astfel să îţi transformi relaţiile conflictuale cu anumite persoane, dar şi relaţia cu propria persoană.

Detalii despre Seminar găseşti AICI.

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Cu Bucurie & Succes,

Alina 😉

Sursa foto:

By | 2017-09-08T03:20:17+00:00 30/01/2016|Relatii armonioase|0 Comments

Leave A Comment

Aboneaza-te la newsletter

Şi primeşti GRATUIT

Capitolul 1 din Workbook

Felicitări! Vei primi în scurt timp un e-mail cu link-ul pentru a descărca Capitolul GRATUIT