Cei 4 Paşi esenţiali de la Dorinţă la Rezultat

//Cei 4 Paşi esenţiali de la Dorinţă la Rezultat

4-pasi-dorinta-rezultat

Ţi-ai făcut vreodată liste cu dorinţe sau „rezoluţii” la început de an pe care mai apoi le-ai uitat treptat-treptat sau la care ai renunţat fără să faci poate nici cel mai mic pas pentru a le realiza?…

Pentru cei mai mulţi dintre noi, sfârşitul şi respectiv începutul de an sunt momente de bilanţ, de evaluare, de analiză, dar şi de proiecţie, de planificare a unei viziuni, în care creăm o perspectivă a ceea ce ne dorim în continuare.

Statistic, deşi poate ţi se pare greu de crezut, iată un adevăr incontestabil:

Numărul celor care îşi stabilesc intenţii clare şi, în plus, le notează pe hârtie, este foarte mic.

Cea mai mare parte dintre cei care se gândesc la felul în care şi-ar dori să fie pentru ei următoarea perioadă consideră suficient dacă îşi conturează planurile exclusiv mental, fără măcar să înceapă să le transpună într-o formă mai concretă. Această formă ar putea fi, de exemplu, să le scrie pe hârtie sau chiar să creeze un colaj cu imagini reprezentative pentru ceea ce îşi doresc să realizeze (aşa-numitul „vision board”/ panoul al viziunii).

Aceste instrumente foarte simple dar pe care foarte mulţi le ignoră, au rolul de a-ţi angrena, pe lângă planul mental (mintea conştientă) şi:

  • planul fizic (acţionezi concret: scrii, desenezi, cauţi şi decupezi imaginile pentru colaj, etc.)
  • planul emoţional (în timp ce faci toate aceste acţiuni şi te concentrezi din ce în ce mai mult pe obiectivele pe care doreşti să le realizezi, starea ta interioară se va modifica şi, cu cât mai mare va fi entuziasmul tău şi bucuria pe care o vei resimţi când îţi stabileşti aceste intenţii, cu atât mai mult vei scurta intervalul de timp până când vei obţine ceea ce îţi doreşti.
  • mintea subconştientă va fi şi ea implicată în demersul tău, preluând comanda triplă a celor 3 planuri menţionate anterior (mental, fizic, emoţional)

Ei bine, „cheia” pe care o ai la dispoziţie pentru a-ţi vedea dorinţele transpuse în realitate o constitue însăşi puterea subconştientului tău.

Mintea subconştientă deţine întreaga forţă necesară pentru ca tu să manifeşti în viaţa ta ceea ce îţi doreşti cu adevărat.

Iar odată dată comanda clară şi precisă în legătură cu un obiectiv bine determinat pe care doreşti să îl îndeplineşti, subconştientul te va ajuta să identifici toate oprtunităţile, oamenii, situaţiile, abilităţile potrivite care să îţi permită să realizezi ceea ce ţi-ai propus.

Pare simplu, nu?

Ca şi concluzii, pe scurt, lucrurile ar sta cam aşa:

  1. Stabileşi ceea ce îţi doreşti (cât mai clar, specific, detaliat)
  2. Începi să creezi o formă în plan concret pentru ceea ce îţi doreşti (notezi, creezi vision board-uri, etc)
  3. Învesteşti cu emoţie planurile tale
  4. Dai comanda necesară subconştientului şi aliniezi mintea conştientă cu mintea subconştientă şi cu intenţiile tale de a manifesta ceea ce ţi-ai propus.

Dacă aplici în mod corect aceşti paşi, vei fi absolut surpris(ă) să vezi ce schimbări vei genera în viaţa ta.

Uneori poate fi dificil şi îţi poate lua mult timp să îţi clarifici şi să parcurgi singur(ă) aceste etape. În astfel de situaţii, este de un real folos să lucrezi împreună cu un coach profesionist.

Iar dacă vrei să profiţi de oportunitatea unică de a parcurge aceste etape într-un mediu special creat pentru asta, nu rata singura ediţie din acest an a workshopului „Secretele Manifestării Conştiente”.

Nu întâmplător, luna aceasta, în datele de 11.11 & 12.11.2017, ai ocazia să treci de la teorie la practică şi să înveţi:

  • ce stă la baza manifestării conştiente,
  • care sunt posibilele blocaje în calea manifestării, precum şi
  • cum o poţi include în viaţa ta de zi cu zi pentru a trăi viaţa pe care ţi-o doreşti.

În plus, vei descoperi şi care este rolul planului spiritual în procesul manifestării conştiente şi de ce este important ca acesta să fie convergent cu obiectivele tale.

Vezi programul celor 2 zile de Workshop Secretele Manifestării Conştiente aici!

Cu BUCURIE & INSPIRAŢIE,

Alina

Photo by rawpixel.com on Unsplash

By | 2017-11-06T20:44:13+00:00 6/11/2017|Respecta-ti Viata!|0 Comments

Leave A Comment

Aboneaza-te la newsletter

Şi primeşti GRATUIT

Capitolul 1 din Workbook

Felicitări! Vei primi în scurt timp un e-mail cu link-ul pentru a descărca Capitolul GRATUIT