Cum îţi stabileşti direcţia în viaţă?…

//Cum îţi stabileşti direcţia în viaţă?…

  • De câte ori te-ai întrebat „Eu încotro mă îndrept?…”
  • Când a fost ultima oară când ai simţit că parcă „mergi pe sârmă”, fără să te poţi întoarce şi cu teamă pentru următorul pas?…
  • Te-ai văzut vreodată precum o barcă plutind în derivă pe un ocean, fără vreun reper stabil, fără vreun indiciu care să te facă să te simţi în siguranţă sau fără vreo direcţie anume în care să te îndrepţi?…

Deseori, prinşi de tumultul vieţii de zi cu zi, aproape că nu mai apucăm să ne uităm la ce este cu adevărat important pentru noi, care este sensul acţiunilor noastre şi care este direcţia noastră în viaţă.

Şi, în acest carusel în care ce vezi e o alergătură continuă fie pentru a promova şi a dobândi recunoaştere în carieră, fie să câştigi mai mulţi bani, o casă mai spaţioasă, o vacanţă mai specială, un partener „ideal”, o familie „perfectă” sau, foarte posibil o combinaţie între aceste „obiective”, observi treptat că atenţia şi energia ta se îndreaptă din ce în ce mai mult spre exterior

Pentru că, deşi aparent tu faci toate astea pentru TINE şi pentru a te „realiza” (profesional, social, personal…), ceea ce se întâmplă de fapt este că, de cele mai multe ori, mintea ta a preluat anumite modele exterioare pe care te îndeamnă să le copiezi, şi astfel, îţi creează iluzia că după ce vei „bifa” toată această listă, vei dobândi în sfârşit starea de FERICIRE.

Şi ce îţi mai spune mintea ta?…

Ei bine, că pentru a ajunge la fericire, ai nevoie să munceşti mult, să înduri şi să faci „sacrificii”.

Astfel, propria-ţi minte, hrănită de tipare mentale şi emoţionale promovate la scară largă în societate şi validate de un număr foarte mare de persoane, ajunge să te ţină prizonir(ă)  într-un carusel din care, pe mulţi, doar o afecţiune fizică (o boală) îi determină să coboare.

Uneori este foarte plăcut să fii în carusel. Te bucuri de senzaţiile pe care le simţi şi parcă ai impresia că eşti într-o poveste de vis, plină de culoare şi parfum.

Şi pentru că ţi se pare atât de plăcut, parcă nu vrei să părăseşti acest “tărâm de basm”…

Dar, pe măsură ce trece timpul, observi că acest carusel devine întreg universul tău.

Însă ceva în interiorul tău îţi spune că există un întreg UNIVERS dincolo de acest carusel. Un univers care te aşteaptă să îl descoperi şi să te bucuri de tot ce îţi poate oferi.

Şi totodată, aşteaptă cu bucurie şi (ne)răbdare contribuţia ta la propria Evoluţie (a TA & a LUI).

Pentru că da, ţine de TINE să faci asta din proprie iniţiativă.

Cel mai adesea, oamenilor le este teamă să coboare pentru că au impresia că înafara caruselului este NEANTUL şi că se vor prăbuşi.

Sau simt o stare ameninţătoare de confuzie pentru că, odată ce se decid să exploreze lumea „adevărată”, nu ştiu încotro să o ia şi în ce direcţie să se îndrepte…

Tu vrei să cobori din carusel şi nu ştii cum?…

carusel

Cât de împlinit(ă) te simţi şi cât de mulţumit(ă) eşti cu viaţa ta acum?…

Dacă simţi un impuls interior de a face ALTCEVA decât ai făcut până acum şi de a schimba felul în care te raportezi la propria persoană, la propria stare de fericire şi la modul în care TU poţi contribui la evoluţia colectivă, te invit să accepţi o provocare pe care ţi-o lansez acum.

Este o provocare ce te va scoate cu siguranţă din zona ta confort, dar, te asigur, merită cu prisosinţă să îi dai curs.

Nu trebuie să mă crezi pe cuvânt când îţi spun asta. Tot ce trebuie să faci este să îţi asculţi vocea interioară când citeşti aceste rânduri şi să urmezi chemarea de a te cunoaşte cu adevărat şi de a-ţi transforma viaţa, bucurându-te de tot ce are ea să îţi ofere.

Şi pentru că ştiu cât de dificil este să faci acest lucru singur(ă), acum ai posibilitatea să primeşti şi tot sprijinul de care ai nevoie.

Pentru că Universul nu este complet fără tine, alege acum ca persoana, viaţa şi contribuţia ta să conteze şi să facă diferenţa!

Fă alegerea potrivită pentru TINE acum!

Cu bucurie că eşti aici,

Alina

Foto: Raining Huang on Unsplash

By | 2017-09-08T17:12:58+00:00 8/09/2017|Increderea in Sine|0 Comments

Leave A Comment

Aboneaza-te la newsletter

Şi primeşti GRATUIT

Capitolul 1 din Workbook

Felicitări! Vei primi în scurt timp un e-mail cu link-ul pentru a descărca Capitolul GRATUIT