Curs de Miracole

/Curs de Miracole
Curs de Miracole 2018-02-17T19:10:58+00:00

Curs de Miracole

sau

Cum să îţi Transformi Viaţa prin Eliberarea de Iluzii

Acesta este un curs de miracole. E un curs impus. Doar timpul când îl faci e la liberă alegere. Liberul arbitru nu înseamnă că îi poţi stabili programa. Înseamnă doar că poţi alege ce vrei să înveţi la un moment dat. Cursul nu îşi propune să predea semnificaţia iubirii, aceasta fiind mai presus decât orice poate fi predat. El  îşi propune însă să înlăture blocajele care te împiedică să conştientizezi prezenţa iubirii – moştenirea ta firească. Opusul iubirii este frica, dar ce e atotcuprinzător nu poate avea opus.

Prin urmare, cursul acesta poate fi rezumat foarte simplu în felul următor:

Realul nu poate fi ameninţat.

Irealul nu există.

În asta stă pacea lui Dumnezeu.

Acknowledgement: All quotes from A Course in Miracles© are from the ‘1st’ Edition, published in 1975, by the Foundation for Inner  Peace, P.O. Box 598,  Mill Valley, CA 94942-0598, www.acim.org and info@acim.org.”-Centrum Publishers, Poland (Traducerea în limba română)

De ce Curs de Miracole?

Cursul de Miracole a reprezentat pentru mine momentul zero de la care Viaţa mea a luat un nou parcurs.

Odată cu începutul studiului lecţiilor din acest curs, în urmă cu apropape 8 ani, percepţia mea referitoare la lume, viaţă, oameni, conştiinţă, iubire, credinţă, Dumnezeu au început să se transforme într-un mod pe care nu aveam cum să îl anticipez.

Şi tocmai pentru că ştiu cât de puternice şi profund revelatoare sunt schimbările determiate de studiul acestui curs, am decis să contribui şi eu, în felul meu, la răspândirea mesajului său, astfel încât acesta să poată ajunge la cât mai multe persoane asemeni ţie, deschise către schimbare şi evoluţie şi care îşi doresc să trăiască o viaţă plină de iubire, înţelepciune şi sens.

Astfel, am ales să fac următoarele lucruri, începând cu 01.01.2017:

1. Pe canalul de Youtube şi pe pagina de Facebook vei putea găsi cele 365 de lecţii practice zilnice (câte o lecţie pe zi). Acestea vor fi publicate zilnic, până în data de 31.12.2017. Astfel, vei putea să parcurgi aceste lecţii în propriul tău ritm. Totuşi, aşa cum se specifică în mod explicit în cadrul cursului, nu mai mult de o lecţie pe zi.

2. Totodată, pentru a facilita parcurgerea şi asimilarea mesajului celor 365 de lecţii, poţi asculta şi cele 31 de capitole ale textului cursului, pe Canalul de Youtube.

3. Deasemenea, în fiecare lună, ne vom întâlni într-un cadru cald şi prietenos pentru a facilita şi asimilarea structurii teoretice a ceea ce înseamnă Cursul de Miracole.

Având în vedere structura foarte densă, extrem de concentrată a cursului, aceste întâlniri lunare îşi propun să ofere susţinere pentru practica individuală a fiecăruia, astfel încât partea teoretică împreună cu cea practică a celor 365 de lecţii zilnice, să se poată îmbina cât mai armonios.

Participarea la aceste întâlniri este gratuită şi te poţi înscrie chiar acum, completând formularul online disponibil aici.

Mai multe informaţii poţi solicita pe e-mail la alina@joy4success.com sau tel. 0721.264.319

Mă bucur că ai ales să îţi transformi viaţa şi să începi studiul acestui Curs de Miracole.

Cu Bucurie & Iubire,

Alina

PS:

Urmăreşte Curs de Miracole pe YouTube:

Curs de Miracole [Audio] – Introducere

Curs de Miracole [Audio] – Culegere de Exerciţii pentru Studenţi: Introducere

Curs de Miracole [Audio] – Lecţii zilnice

Curs de Miracole [Audio] – Capitole

PPS:

Participă la întâlnirile lunare „Curs de Miracole” care se desfăşoară ONLINE în anul acesta. Linkul de acces va fi transmis exclusiv celor înscrişi. Înscrie-te aici!

Aboneaza-te la newsletter

Şi primeşti GRATUIT

Capitolul 1 din Workbook

Felicitări! Vei primi în scurt timp un e-mail cu link-ul pentru a descărca Capitolul GRATUIT