Efectul de Lună de Miere – Ştiinţa de a crea Raiul pe Pământ

//Efectul de Lună de Miere – Ştiinţa de a crea Raiul pe Pământ

efectul-de-luna-de-miere-joy4success

Acum ceva vreme, în cadrul unui atelier pe care l-am facilitat, am făcut referire la una dintre cărţile minunate ale lui Bruce Lipton, şi anume „Efectul de lună de miere – Ştiinţa de a crea Raiul pe Pământ.”

Bruce Lipton, autor şi la best-seller-ului  „Biologia credinţei”,  este un reputat cercetător recunoscut la nivel internaţional în domeniul corelării ştiinţei cu spiritualitatea. El îmbină studiile ştiinţifice cu propria sa experienţă personală şi explică în această carte atât fenomenul „îndrăgostirii”  dar, totodată, oferă şi repere foarte importante şi valoroase despre cum se pot crea relaţii interumane armonioase şi pline de iubire, cu impact la nivel planetar.

„Cred că în Natură există un magnetism subtil – care, dacă i ne supunem instinctiv, ne va îndruma corect.”

Henry David Thoreau

În ce măsură este efectul de lună de miere un mit?

Dacă urmăm explicaţiile şi argumentele prezentate de Bruce Lipton, atunci putem trage cel puţin concluzia conform căreia, în cadrul relaţiilor interumane, ştiinţe clasice precum fizica, chimia, fiziologia, psihologia, dar şi ştiinţele de frontieră precum fizica cuantică se împletesc cu spiritualitatea şi cu „misterul” vieţii, cu scopul suprem de a crea armonia şi conexiunea cu tot ceea ce există.

Dacă vrei să aprofundezi aceste cercetări expuse într-o manieră personală deschisă şi foarte accesibilă chiar şi unei persoane fără cunoştinţe relevante în domeniul ştiinţific, te invit să parcurgi această carte.

Îţi va oferi informaţii extrem de valoroase care să te ajute să îţi îmbunătăţeşti nu numai viaţa de cuplu, dar şi relaţiile cu ceilalţi oameni.

Efectul de lună de miere – o şansă pentru umanitate

Şi chiar, extrapolând la nivel global, Bruce Lipton menţionează inclusiv un model demn de urmat, şi respectiv cum printr-o NOUĂ VIZIUNE a fiecăruia dintre noi, viaţa pe Pământ se poate transforma într-un adevărat RAI.

DA, stă în puterea noastră să facem asta!

Şi ca să îţi stârnesc încă şi mai mult interesul, iată, de exemplu, o teorie menţionată de Bruce Lipton în această carte şi care afirmă că în orice relaţie dintre două persoane sunt implicate de fapt 4 minţi care (deseori) nu gândesc la fel.

Dar care sunt cele 4 minţi care se manifestă în cadrul unei relaţii dintre 2 persoane?

Ei bine, fiecare dintre cei doi are o minte conştientă şi, totodată, o minte subconştietă.

Mintea conştientă este sediul identităţii personale. Ea te identifică în calitate de individ unic, distinct. Astfel, atunci când eşti întrebat ce fel de relaţii îţi doreşti , răspunsul nobil, minunat vine de la mintea conştientă.

Aceasta este „mintea gândirii pozitive” care lipeşte pe frigider bileţele pe care scrie: „Merit o relaţie plină de iubire sau Mănânc alimente sănătoase.”

Conform cercetătorilor în domeniul neuroştiinţei, mintea conştientă controlează activitatea cognitivă care reglementează comportamentul aproximativ 5% din timp. Restul de 95% revine aşadar minţii subconştiente.

Iar platforma minţii subconştiente poate procesa 40 de milioane de impulsuri nervoase pe secundă, faţă de numai 40 de impulsuri pe secundă, cât poate procesa mintea conştientă.

Dacă vrei să îţi foloseşti din ce în ce mai mult forţa impresionantă a minţii tale subconşteinte pentru a-ţi crea viaţa pe care ţi-o doreşti, în loc să trăieşti pe „pilot automat”, fii printre primii care se înscriu în programul YOU FIRST©.

Pe lângă instrumentele de redefinire mentală, participând la atelierele din cadrul acestui program, beneficiezi de abordarea holistică, integrativă, a instrumentelor practice prin care îţi transformi imaginea de sine, îţi clarifici misiunea personală, valorile şi convingerile care te definesc.

Rezultatele benefice le vei putea resimţi atât la nivel interior, cât şi exterior, în relaţiile cu ceilalţi, precum şi în acţiunile tale de zi cu zi. [Vezi mai multe informaţii despre program aici]

Până data viitoare,

BUCURIE & SUCCES!

Alina

Sursa foto

By | 2017-10-08T15:57:03+00:00 16/08/2017|Respecta-ti Viata!|2 Comments

2 Comments

  1. nicoleta 08/10/2017 at 12:19 - Reply

    Nu este bun linkul catre cartea lui Bruce Lipton

Leave A Comment

Aboneaza-te la newsletter

Şi primeşti GRATUIT

Capitolul 1 din Workbook

Felicitări! Vei primi în scurt timp un e-mail cu link-ul pentru a descărca Capitolul GRATUIT