“Instrumente pentru a trăi o viață împlinită” – Invitată: Anca Coman

//“Instrumente pentru a trăi o viață împlinită” – Invitată: Anca Coman

seara-pozitiva-anca-coman-27-09-2016

Invitata celei de-a doua Seri Pozitive a noului sezon, marţi 27 septembrie, este Anca Coman, iar tema abordată este una pe cât de interesantă, pe atât de actuală: “Instrumente pentru a trăi o viață împlinită”.

Pentru mulți dintre noi, viața pare o alergare continuă și interminabilă după fericire. Și cumva, nu reușim să ne bucurăm din plin de mai nimic din câte realizăm…

Totuși fiecare zi este – fără excepție – cel mai frumos dar pe care îl primim de la viață. Putem trăi astfel încât fiecare zi să conteze, să ne aducă o stare de pace și de bucurie, nouă și celor din jurul nostru. Fericirea există și ne este accesibilă!

În cadrul acestei întâlniri, Anca ne va dezvălui câteva mici secrete din spatele fericirii, pornind de la propria-i experiență.

Anca Coman este psiholog, formator acreditat ANC, cu formare în Analiză Tranzacțională, trainer acreditat internațional în Process Communication Model, cu o experiență de 11 ani în lucrul cu oamenii pentru dezvoltare personală și profesională.

Iată ce ne mărturiseşte Anca:

„Din afară, oamenii mă percep ca fiind o persoană echilibrată, care abordează viața cu încredere, răbdare, optimism și empatie.

[…] N-a fost întotdeauna atât de simplu. Echilibrul l-am găsit după ani de căutare continuă și multă autocunoaștere. Ani la rând am căutat răspunsuri, descoperind în loc chiar mai multe întrebări. Răspunsul potrivit a venit în 2013, sub forma unor cursuri de Mindfulnessarta de a trăi aici și acum”.

Participând la această Seară Pozitivă vom descoperi și experimenta principiile de bază ale Mindfulness și  beneficiile introducerii acestora în viața personală și profesională.

Pe parcursul Serii, plecând de la noțiunea de Mindfulness vom experimenta câteva practici utile pentru dezvoltarea stării de atenție conştientă, fără judecată. Ne vom dedica apropierii de noi înșine, de zona de liniște interioară care ne însoțeste în permanență și care reprezintă de fapt esența a ceea ce suntem cu adevărat.

Vom descoperi împreună:

  • tehnici si exerciții pe care le putem folosi în situații dificile sau atunci când avem nevoie să ne relaxăm;
  • o perspectivă nouă asupra a ceea ce înseamnă o viață fericită, trăită în mod conștient, cu mai multă productivitate, empatie, creativitate și bucurie.

Mai multe informaţii despre Anca găsiţi AICI:

Data: 27 Septembrie 2016, de la 19.00 la 21.00

Locația: SanThe Fitoceainărie, str. Lipscani, nr. 104

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ţi intenţia să fii alături de noi şi toate se vor aranja pentru tine.

Informaţii despre eveniment găseşti şi pe site-ul Asociaţiei Schimbare Pozitivă

Mai jos vezi imagini de la acest eveniment:

Organizatori:

Joy4Success

Joy4success-Coaching

Asociaţia Schimbare Pozitivă

asociatia-schimbare-pozitiva

By | 2017-09-18T17:35:08+00:00 15/09/2016|Seri Pozitive Bucureşti|0 Comments

Leave A Comment

Aboneaza-te la newsletter

Şi primeşti GRATUIT

Capitolul 1 din Workbook

Felicitări! Vei primi în scurt timp un e-mail cu link-ul pentru a descărca Capitolul GRATUIT