O zi buna

Ieri mi-am adus aminte de acest filmulet intitulat foarte frumos si foarte simplu „O zi buna” („A Good Day”). De fiecare data cand urmaresc aceste imagini si ascult vocea calda, melodioasa, plina de armonie si cu o vibratie deosebita a calugarului benedictin Brother David Steindl-Rast ma intreb oare cati dintre noi ne gandim la fiecare zi pe care o traim ca la un dar pe care il primim? Cati dintre noi reusim sa privim cerul, sa ne bucuram de culorile pe care le vedem in jurul nostru? Cati dintre noi privim cu adevarat chipurile oamenilor cu care ne intalnim? Cati ne permitem sa ne bucuram de toate minunatiile pe care viata moderna ni le pune la dispozitie – de la electricitate pana la apa curenta?

Cati dintre noi suntem constienti ca prin simpla noastra prezenta, prin lucrurile si actiunile marunte pe care le facem in fiecare zi putem sa facem ziua „buna” atat pentru noi, cat si pentru cei din jurul nostru? Cati realizam faptul ca fiecare moment pe care il traim este unic? Si mai ales, cati dintre noi ne dam seama ca in simplitatea si unicitatea fiecarei zile se ascunde esenta profunda a vietii noastre, iar fiecare zi este de fapt, viata noastra?

Te invit sa urmaresti acest filmulet si sa te bucuri azi de cel putin 5 minute de armonie 😉

Iar daca vrei sa stii putin mai multe despre Brother David si practica recunostintei ca si modalitate de trai o viata buna si plina de armonie, vei gasi lucruri extrem de utile accesand www.gratefulness.org

Cu ceva vreme in urma, am avut deosebita ocazie si bucurie de a participa la o conferinta si un workshop ale lui Brother David organizate de Elena Francisc si Horia Turcanu la Bucuresti. Inregistrari din cadrul conferintelor poti urmari aici.

Tie ce emotii ti-a starnit acest filmulet? In ce masura se apropie acesta de viziunea ta despre cum arata „o zi buna”? Astept cu mare interes gandurile si impresiile tale.

O zi buna,

Alina

By | 2017-09-08T03:20:19+00:00 18/12/2013|Starea de bine|0 Comments

Leave A Comment

Aboneaza-te la newsletter

Şi primeşti GRATUIT

Capitolul 1 din Workbook

Felicitări! Vei primi în scurt timp un e-mail cu link-ul pentru a descărca Capitolul GRATUIT