Revelaţia unui concert Armin van Buuren

//Revelaţia unui concert Armin van Buuren

Cine este Armin van Buuren? Ei bine, pentru cei mai mulţi, Armin van Buuren este numele unuia dintre cei mai renumiţi DJ din lume, desemnat #1 DJ mulţi ani la rând de către comunităţile de specialitate care stabilesc clasamente în segmentul muzicii dance, trance etc. Deasemenea, deţine de mai mult timp propria sa casă de discuri, fiind producător şi promovând muzicenii tineri, plini de entuziasm şi talent. Astfel, Armin van Buuren este şi un om de afaceri de succes.

Pentru alţii, Armin van Buuren este un adevărat model – un Om care şi-a descoperit o pasiune care l-a facut să vibreze în aşa fel încât să şi-o cultive investind în mod constant energie, timp, muncă, dedicare, entuziasm şi reuşind, pas cu pas, să creeze – precum un bulgăre de zăpadă care se rostogoleşte şi tot creşte şi creşte – ceva suficient de autentic şi consistent încât să rezoneze cu resorturile interioare a milioane de oameni de pe tot globul.

Până de curând, recunosc deschis faptul că şi eu mă număram în prima categorie. Însă după ce am avut bucuria de a mă afla la Romexpo, la concertul minunat susţinut de Armin van Buuren la Bucureşti, pot spune cu toată convingerea că acum  îl admir şi îl consider un adevărat model din mult mai multe puncte de vedere şi nu „doar” pentru faptul că este un artist extraordinar.

O dată ce am intrat în incinta pavilionului central al Romexpo, parcă am intrat într-o atmosferă de poveste, într-o altă lume. Spectacolul a început exact la ora anunţată, adică ora 21:00. Începuse deja de câteva minute când am reuşit eu să intru, fiind foarte, foarte aglomerat. Energia pe care am simţit-o făcea ca atmosfera să pară una dintr-o altă dimensiune. Nu face subiectul acestui scurt articol însă descrierea spectacolului propriu-zis, aceste rânduri neintenţionându-se a fi cronica spectacolului în sine. Ceea ce vreau însă neapărat să includ în cele câteva paragrafe pe care le compun acum sunt ideile de bază care mi-au venit în minte în timpul celor peste 6 ore de concert, idei pe care cred că fiecare dintre noi le putem adapta şi adopta în comportamentele noastre zilnice, reuşind astfel să ne îmbunătăţim calitatea vieţii şi să ne bucurăm mai mult de fiecare clipă pe care o trăim.

Aşadar, iată 7 idei cu care am rămas în urma acestei experienţe extraordinare şi pe care ţi le împărtăşesc şi ţie. Aceste idei pot fi aplicate imediat în viaţa de zi cu zi, iar ceea ce îţi pot chiar garanta, este faptul că rezultatele nu se vor lăsa aşteptate 😉

1. Urmează-ţi pasiunea!

Da, PASIUNEA, acea activitate căreia i te poţi dedica deplin şi care face ca timpul să se oprească în loc pentru tine, care te face să simti că aproape pluteşti;  acea activitate care te umple de energie în loc să-ţi consume combustibilul vital şi despre care poţi povesti la nesfârşit celor care sunt dispuşi să te asculte. Şi da, urmată constant, pasiunea ta îţi va oferi satisfactţi la care nici n-ai fi îndrăznit să visezi înainte.

2. Ceea ce faci, fă cu cea mai mare intensitate!

Atunci când te apuci de ceva, când te implicit într-o activitate, asigură-te că o faci cât mai INTENS posibil; acest lucru presupune să te focusezi exclusiv pe ceea ce faci în acel moment – concentrarea creşte şi  intensitatea şi eficienţa şi eficacitatea, conducând la rezultate mult mai rapide, de valoare ridicată şi cu o utilizare minimă de resurse.

3. Crează-ţi un grup de prieteni/colaboratori pe bază de afinităţi, cu care să împărtăşeşti aceleaşi pasiuni şi valori.

SUSŢINEREA celor din jur este o resursă pe care o poţi valorifica, şi totodată o poţi împărtăşi la rândul tău celorlalţi. Simultan, încearcă să păstrezi o anumită distanţă faţă de persoanele care simţi că îţi împiedică dezvoltarea şi manifestarea întregului tău potenţial.

4. Zâmbeşte!

BUNA DISPOZIŢIE este un combustibil şi chiar un remediu atunci când ţi se poate părea că ai rămas fără energie. Mai mult decât atât, o dată ce te vei fi obişnuit să zâmbeşti din ce în ce mai des, nu numai starea ta de spirit se va imbunătăţi considerabil, dar şi atitudinea celor din jurul tău va începe să se destindă, lucru pe care toată lumea îl va aprecia 😉

5. Alctăuieşte-ţi un program potrivit şi respectă-l!

ORGANIZAREA este un alt element esenţial. Acordă-ţi timp să îţi clarifici care îţi sunt priorităţile şi apoi programează-le astfel încât să te poţi concentra asupra lor pe rând, intens, beneficiind astfel de un randament maxim.

6. Acordă oamenilor din echipa ta/prietenilor tăi toată încredrea ta şi pune-i în valoare ori de câte ori ai ocazia.

Ceea ce am văzut la concertul Armin Van Buuren nu a fost doar un artist extraordinar, dar şi un SPIRIT DE ECHIPĂ excepţional. Da, o echipă de profesionişti, oameni care ştiau foarte bine ce aveau de făcut şi care au colaborat absolut fără cusur.

7. Bucură-te şi dăruieşte bucurie şi celor din jurul tău.

BUCURIA este un ingredient magic pe care dacă îl foloseşti în acţiunile tale, vei observa că îi atrage ca un magnet pe cei din jur. Iar ceea ce vrei tu să realizezi are un impact cu mult mai mare decât te-ai fi putut aştepta.

Revenind la concertul de care povesteam la începutul articolului, îţi pot spune că Armin a exprimat bucuria şi plăcerea pe care o trăia pe tot parcursul celor mai bine de 6 ore de spectacol – da, mai mult de 6 ore, pentru că deşi evenimentul trebuia să se desfăşoare între 21:00-3:00, Armin parcă nu vroia să mai plece de pe scenă, continuând să se bucure de ceea ce făcea şi în acelaşi timp bucurându-i pe cei prezenţi, încă si dupa ora 3:00, părând în continuare la fel de plin de energie ca la început 🙂

În încheiere, îmi exprim şi eu astfel bucuria de a fi participat la un asemenea eveniment care iniţial părea a fi unul doar de divertisment, dar care mi-a oferit oportunitatea de a reflecta asupra a o mulţime de aspecte de viaţă…

Ţie ţi s-a întâmplat să ai astfel de surprize, de…revelaţii? Care a fost cea mai recentă?

Aştept cu mare interes impresiile tale 😉

Pe curand,

Alina

By | 2017-09-08T03:20:19+00:00 15/11/2014|Succes|0 Comments

Leave A Comment

Aboneaza-te la newsletter

Şi primeşti GRATUIT

Capitolul 1 din Workbook

Felicitări! Vei primi în scurt timp un e-mail cu link-ul pentru a descărca Capitolul GRATUIT