Stil de viata

/Stil de viata
Stil de viata 2017-09-08T03:20:11+00:00

Alina Margineanu - Coach lifeProbabil cel mai potrivit atribut pentru a caracteriza stilul meu viata ar fi: responsabil – fata de propria persoana, fata de oamenii din jurul meu, fata de mediul in care traiesc si imi desfasor activitatea.

Responsabilitatea manifestata este reprezentata de gandurile (intentiile), vorbele,  actiunile concrete intreprinse in viata de zi cu zi. Imi place sa traiesc fiecare clipa plina de bucurie si entuziasm, avand o stare de bine si de echilibru care sa se poata transmite si in jurul meu, “contaminand” spatiul cu buna-dispozitie.

Pentru ca stilul meu de viata sa fie unul armonios, pentru mine sunt importante echilibrarea urmatoarelor planuri: fizic, mental, relational, financiar, spiritual. De aceea, precum roata vietii nu se poate invarti daca exista capitole din viata noastra care nu ne satisfac sau care au avut de suferit din cauza concentrarii excesive asupra altor capitole, consider ca este necesar ca cele 5 planuri sa se dezvolte simultan, in cadrul unui proces holistic, astfel incat viata sa poata fi traita in complexitatea si diversitatea ei.

Asadar, fie ca este vorba de o dieta vegetariana, NLP, preocuparea permanenta pentru dezvoltarea personala si studiu, terapii complementare, activitati in cadrul comunitatii,  implicare in domeniu de business, meditatie, rugaciune sau activitati caritabile,  echilibrul intre aceste planuri determina practic un stil de viata care ma face sa simt in
fiecare zi bucuria de a trai.

Aboneaza-te la newsletter

Şi primeşti GRATUIT

Capitolul 1 din Workbook

Felicitări! Vei primi în scurt timp un e-mail cu link-ul pentru a descărca Capitolul GRATUIT