Dinspre întuneric spre Lumină

//Dinspre întuneric spre Lumină

terapia-tetheva

Trăim într-o perioadă de profunde transformări la nivelul conştiinţei individuale şi colective. Aceste transformări sunt atât de radicale, încât avem în permanenţă impresia că este „ceasul al 12-lea” şi că este obligatoriu să acţionăm „ACUM”.

Cei care mă cunosc sau urmăresc activitatea mea ştiu deja că nu cred că lucrurile „se petrec întâmplător”.

Totul este în legătură cu tot.

Acest lucru se întâmplă atât în interior, cât şi în exteriorul nostru.

Şi cu cât devenim mai conştienţi de propria noastră putere şi de nevoia de a ne asuma responsabilitatea pentru gândurile, acţiunile şi viaţa noastră, începem să simţim că avem totodată obligaţia de a ne manifesta în mod autentic Adevărul a ceea ce suntem.

Schimbarea profundă  începe întotdeauna în interiorul fiecăruia!

Altfel, riscăm să schimbăm doar o mască pentru o alta şi astfel să întreţinem o piesă de bâlci cu un final dramatic.

Din fericire, căile de a iniţia şi susţine schimbarea sunt nenumărate. Iar efectele sunt cu atât mai profunde, rapide şi durabile, cu cât se acţionează simultan pe mai multe planuri, într-o abordare holistică.

Aşa cum demonstrează  studiile ştiinţifice ale ultimilor ani, „boala” (indiferent dacă este resimţită la nivel fizic, emoţional sau mental) nu reprezintă altceva decât manifestarea unui conflict la nivel interior care este reprimat.

Deasemenea, este deja cunoscut şi demonstrat faptul că tratamentul la nivelul „efectului” nu are rezultate durabile, întrucât nu îndepărtează cauza. Astfel, „simptomul” va reapărea la un moment dat, într-o formă sau alta.

Şi pentru că aminteam mai sus de abordarea holistică a „bolii”, respectiv a „vindecării”, din seria instrumentelor şi a modalităţilor în care putem acţiona nu poate fi exclusă terapia energetică.

Nivelul nostru vibraţional influenţează direct  starea noastră de sănătate.

Cu cât acest nivel este mai scăzut, cu atât suntem mai vulnerabili în faţa „îmbolnăvirii”. Simultan, fiind conştienţi şi menţinându-ne un stil de viaţă responsabil şi congruent cu valorile noastre autentice, menţinem acest nivel vibraţional ridicat, ceea ce se reflectă prin sănătatea excelentă, echilibrul, armonia, bucuria şi entuziasmul care devin atribute constante ale vieţii noastre de zi cu zi.

Una dintre metodele de creştere a nivelului vibraţional este şi Terapia TETHEVA.

Anul trecut, am avut ocazia să îl cunosc pe Nihat Hacıfazlıoğlu aici, în cadrul unui eveniment în care a prezentat pentru prima oară în România Terapia TETHEVA.

Ridicând nivelul vibraţional şi acţionând multidimensional, frecvenţele TETHEVA permit procesului de vindecare să se producă, transformările pe care le generează fiind totodată şi la nivelul conştietizărilor şi modificării percepţiilor.

Pentru a lua contact direct cu Terapia TETHEVA, te invit să participi joi, 23 februarie 2017, orele 18:00-21:00 la Seminarul GRATUIT Tetheva – Vindecare cu Frecvenţe Cosmice” pe care Nihat Hacıfazlıoğlu (channeler pentru Era TETHEVA) îl va susţine în Bucureşti.

Iar dacă îţi doreşti să cunoşti la nivel profund Terapia TETHEVA şi vrei să foloseşti aceste frecvenţe atât pentru tine, cât şi pentru a ajuta alte persoane, nu rata ocazia de a participa la Cursul de Certificare în Terapia cu Frecvenţe Cosmice TETHEVA care va avea loc în Bucureşti în 25&26 februarie 2017. Detalii sunt disponibile aici.

Întrucât la acest curs vor putea participa un număr restrâns de persoane, asigură-te că îţi rezervi locul completând formularul online.

Informaţii suplimentare şi alte detalii despre înscriere şi participare poţi solicita şi telefonic la mobil 0723 305 460 sau e-mail mihaela.mateescu777@gmail.com

Înscrie-te la curs cu menţiunea „JOY” şi vei beneficia de un Cadou Surpriză! 😉

Deasemenea, urmăreşte pagina de Facebook Terapia Tetheva România pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi.

A-ţi schimba viaţa depinde de ALEGEREA ta. Nimeni din exteriorul tău nu are nici „dreptul” şi nici „obligaţia” de a-ţi impune să schimbi ceva.

Lumina este în interiorul tău. Cu cât devii mai conştient(ă) de ea, cu atât o vei vedea mai mult şi o vei (putea) împărtăşi cu ceilalţi. Revoluţia Luminii începe cu Propria Ta Revoluţie Interioară!

Urmăreşte aici Emisiunea „Puterile Secrete” de la postul 6TV în care este prezentat „Fenomenul TETHEVA”:

By | 2017-09-08T03:20:11+00:00 8/02/2017|Starea de bine|0 Comments

Leave A Comment

Aboneaza-te la newsletter

Şi primeşti GRATUIT

Capitolul 1 din Workbook

Felicitări! Vei primi în scurt timp un e-mail cu link-ul pentru a descărca Capitolul GRATUIT