Alina Mărgineanu – NLP Coach & Facilitator
Alina Mărgineanu – NLP Coach & Facilitator

Sunt Alina Mărgineanu – NLP Coach & Facilitator şi mă bucur să te întâmpin pe site-ul meu dedicat coaching-ului!

Fiind pasionată de viaţă, de oameni şi de dezvoltarea potenţialului care se regăseşte în fiecare dintre noi, am ales coaching-ul ca modalitatea cea mai eficientă de a manifesta în mod concret această pasiune.

Mai multe informaţii despre parcursul meu profesional şi formări găseşti AICI, iar despre stilul de viaţă şi misiunea mea poţi afla mai multe AICI şi AICI.

Trecând la rândul meu printr-un proces amplu, care a determinat modificări importante referitoare la viziunea asupra aspectelor importante ale vieţii, consider coaching-ul ca fiind una dintre cele mai potrivite metode de realizare a schimbării şi care sporeşte totodată nivelul de conştientizare, încredere în sine şi asumare a responsabilităţii personale pentru realizarea propriului nostru potenţial.

Ai venit în această lume să străluceşti.

Ce motiv ar fi suficient de puternic să te împiedice să faci lucrul ăsta?

Eşti dispus(ă) să plăteşti preţul de a NU fi ceea ce eşti menit(ă) să fii?…

Iată provocarea pe care ţi-am lansat-o deja. Răspunde-ţi sincer la întrebările de mai sus.

Trimite-mi un mesaj AICI şi vino să lucrăm împreună!

În calitate de coach, lucrez în special cu persoane care trec printr-un proces de schimbare în viaţa lor sau care îşi doresc o schimbare pentru a avea o viaţă mai armonioasă, în care să se bucure de implinire şi succes.

Prin coaching, îţi poţi transforma viaţa astfel încât să înlături limitările care te ţin pe loc şi să trăieşti bucurându-te de exprimarea potenţialului tău la nivel maxim.

În funcţie de momentul şi locul în viaţă în care te găseşti, precum şi de priorităţile tale, poţi alege dintre cele 5 programe de coaching disponibile în prezent*:

ACHIEVE – Program intensiv de coaching pentru carieră

JOY OF LIFE – Program de life coaching holistic

Feminine – Program de coaching pentru femei

TAO – Program de coaching de relaţii

BUSINESS & BEyond – Program de coaching pentru performanţă

*programele se derulează individual. Pentru mai multe detalii şi pentru a stabili o sesiune introductivă, trimite-mi un mesaj AICI

La rândul meu, sunt profund recunoscătoare tuturor celor care au marcat evoluţia mea de până acum şi care m-au ajutat în propriul meu process de transformare.

Şi pentru că “Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume” (Gandhi) este unul dintre motto-urile mele preferate, am ales coaching-ul ca şi mijloc de a “da mai departe” şi a contribui la procesul de transformare a celor care consideră că un “partener de drum” (respectiv un coach) îi poate susţine în demersurile lor pentru a trăi viaţa pe care şi-o doresc.

“ÎNDRĂZNEŞTE să îţi găseşti BUCURIA şi să trăieşti SUCCESUL!”

Close Menu
×
×

Cart

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share