Curs de Miracole:

Cum să îţi Transformi Viaţa prin Eliberarea de Iluzii

Acesta este un curs de miracole. E un curs impus. Doar timpul când îl faci e la liberă alegere. Liberul arbitru nu înseamnă că îi poţi stabili programa. Înseamnă doar că poţi alege ce vrei să înveţi la un moment dat. Cursul nu îşi propune să predea semnificaţia iubirii, aceasta fiind mai presus decât orice poate fi predat. El  îşi propune însă să înlăture blocajele care te împiedică să conştientizezi prezenţa iubirii – moştenirea ta firească. Opusul iubirii este frica, dar ce e atotcuprinzător nu poate avea opus.

Prin urmare, cursul acesta poate fi rezumat foarte simplu în felul următor:

Realul nu poate fi ameninţat.

Irealul nu există.

În asta stă pacea lui Dumnezeu.

Acknowledgement: All quotes from A Course in Miracles© are from the ‘1st’ Edition, published in 1975, by the Foundation for Inner  Peace, P.O. Box 598,  Mill Valley, CA 94942-0598, www.acim.org and info@acim.org.”-Centrum Publishers, Poland (Traducerea în limba română)

Cum te poate ajuta Cursul de Miracole?

Trăim într-o perioadă plină de transformări – atât la nivel individual, cât și la nivel colectiv. Și pentru a putea parcurge cu succes această serie de transformări, ai nevoie de un set consistent de resurse care să te ajute să faci saltul către o nouă paradigmă.

În acest sens, Cursul de Miracole este una dintre cele mai puternice resurse care te ajută să parcurgi procesul de transformare care se află acum în desfășurare.

Conținutul lecțiilor și al capitolelor din curs oferă instrumente valoroase care te ajută să depășești perioade de criză profundă, să evoluezi în mod miraculos prin schimbarea radicală a modului de gândire. Și astfel, viața ta se va transforma radical, apropiindu-te din ce în ce mai mult de adevărul Sufletului tău și dobândind pacea interioară.

Faptul că citești acum aceste rânduri, nu este deloc întâmplător.

Printre personalităţile a căror viaţă a fost marcată de Cursul de Miracole se numără şi Neale Donald Walsch, Wayne Dayer, Oprah Winfrey, Marianne Williamson ş.a.

Acum, indiferent unde te afli, poţi să participi live la întâlnirile grupului de studiu, să fii alături de oameni care vor să evolueze personal şi spiritual şi care, într-o formă sau alta, au fost atraşi de energia şi mesajul Cursului de Miracole.

Resursele disponibile pe acest website și activitatea din cadrul proiectului Joy4Success ilustează modalități practice de aplicare a mesajului din acest curs, împreună cu multe alte resurse pentru evoluția ta personală.

Acum ai posibilitatea să aprofundezi mesajul Cursului de Miracole, să îți transformi modul de gândire și, implicit viața, prin schimbarea radicală a percepțiilor în cadrul întâlnirilor săptămânale.

De ce am ales eu Cursul de Miracole?

Cursul de Miracole a reprezentat pentru mine momentul zero de la care Viaţa mea a luat un nou parcurs.

Odată cu începutul studiului lecţiilor din acest curs, în urmă mai bine de 12 ani, percepţia mea referitoare la lume, viaţă, oameni, conştiinţă, iubire, credinţă, Dumnezeu au început să se transforme într-un mod pe care nu aveam cum să îl anticipez.

Şi tocmai pentru că ştiu cât de puternice şi profund revelatoare sunt schimbările determiate de studiul acestui curs, am decis să contribui şi eu, în felul meu, la răspândirea mesajului său, astfel încât acesta să poată ajunge la cât mai multe persoane asemeni ţie – persoane deschise către Schimbare şi Evoluţie şi care îşi doresc să trăiască o viaţă plină de Iubire, Înţelepciune şi Sens.

Astfel, acum ceva vreme, am ales să fac următoarele lucruri:

1. Pe canalul de Youtube găsești cele 365 de lecţii practice zilnice (câte o lecţie pe zi). Astfel, poți să parcurgi aceste lecţii în propriul tău ritm. Totuşi, aşa cum se specifică în mod explicit în cadrul cursului, nu mai mult de o lecţie pe zi.

2. Totodată, pentru a facilita parcurgerea şi asimilarea mesajului celor 365 de lecţii, poţi asculta şi cele 31 de capitole ale textului cursului, pe Canalul de Youtube.

Mă bucur că ai ales să îţi transformi viaţa şi că te-a atras mesajul acestui Curs de Miracole.

În înregistrarea de mai jos, poți să urmărești o emisiune difuzată la postul 6TV în anul 2017, în care vorbim și despre mesajul profund al cursului de miracole:

Participă la sesiunile săptămânale ReSURSA de Miracole și transformă-ți viața în mod radical dobândind pacea și bucuria interioară!

De asemenea, ești binevenit(ă) și în cadrul Grupului de Studiu CURS de Miracole, în fiecare zi de luni, de la 18:00 la 18:55 online, prin platforma Zoom. Detalii & înscrieri aici