“Eşecul, un pas important către succes” – Invitată: Mihaela Catichi

Seara-pozitiva-Mihaela-Catichi-13.09.2016

Marţi, 13 septembrie, reluăm seria Serilor Pozitive Bucureşti şi începem un nou sezon al întâlnirilor noastre. În această primă Seară Pozitivă a toamnei, invitata noastră este Mihaela Catichi, tema abordată fiind: „Eşecul, un pas important către succes.”

Iată ce mărturiseşte Mihaela referitor la această temă:

„Viaţa mi-a arătat ca eşecul nu înseamnă că n-am reuşit să realizez nimic, ci înseamnă că am învăţat ceva nou, am experimentat ceva nou, înseamnă că am îndrăznit şi am încercat.

Eşecul nu înseamnă că sunt inferior, ci înseamnă că nu sunt perfect. Eşecul nu înseamnă nici faptul că mi-am irosit timpul, ci înseamnă că am un motiv ca să încep totul din nou, nu înseamnă nici că ar trebui să renunţ, ci înseamnă că trebuie să revizuiesc ce am făcut şi să înțeleg de ce am greșit.

Mulţumesc acelui eşec din care am învăţat cine sunt cu adevărat şi am deprins puterea şi onoarea de a mă ridica, înţelegându-i pe cei căzuţi, sprijinindu-i şi pe alţii să se ridice. Mulţumesc!”

Vă invităm la un o Seară Pozitivă specială,  în care vom vorbi despre succes şi eșec, despre lecţiile minunate pe care le-am primit după fiecare eșec. Vom face toate acestea utilizând instrumentele premiate de la Points of You create de o echipă de talie internaţională din Israel, instrumente acreditate de ICF – (Federația Internațională de Coaching)- organizația globală nr. 1 care reglementează profesia de coach la nivel internațional. Va fi o experienţă unică unde vom descoperi împreună efectele fototerapiei şi va fi un timp dedicat onorării succesului, dar şi eşecului – ca puncte de vedere şi nu ca realităţi absolute.

Mihaela Catichi este  Consilier dezvoltare personală şi vocaţională, facilitator Points of You

Mai multe informaţii despre Mihaela găsiţi AICI:

Data: 13 Septembrie 2016, de la 19.00 la 21.00

Locația: SanThe Fitoceainărie, str. Lipscani, nr. 104

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Setează-ţi intenţia să fii alături de noi şi toate se vor aranja pentru tine.

Informaţii despre eveniment găseşti şi pe site-ul Asociaţiei Schimbare Pozitivă

Înscrie-te acum completând FORMULARUL ONLINE!

Te aşteptăm cu drag!

Joy4Success

Joy4success-Coaching

Asociaţia Schimbare Pozitivă

asociatia-schimbare-pozitiva

 

Distribuie prietenilor

Ți-a plăcut articolul?

Înscrie-te la newsletter și vei primi noile articole înaintea tuturor.

Acest formular prelucrează date cu caracter personal. Vezi Politica de confidențialitate.

Lasă un răspuns

Close Menu
×
×

Cart