NEW YOU!

Program Coaching Generativ 1 la 1

La fiecare început de an, te-ai obișnuit deja probabil să îți faci rezoluţii și planuri, să îți formulezi dorinţe referitoare la ceea ce vrei să realizezi. Te-ai simțit plin(ă) de energie şi entuziasm faţă de ceea ce urmează să realizezi.

Așa ai făcut și anul trecut, și în anii anteriori… Te-ai gândit ce ai vrea să se întâmple, ți-ai stabilit intenții, ți-ai pus termene, ți-ai făcut vise mărețe în care chiar ai crezut….

Doar că, toate aceste „rezoluţii” ți-au devenit din ce în ce mai greu de conturat, ți s-au părut prea îndrăznețe sau prea greu de realizat. Și atunci le-ai abandonat, spunându-ți că le vei face „mai târziu” sau „în anul ce vine”. Asta nu a făcut decât să aduni încă și mai multe frustrări.

80% din rezoluțiile pe care oamenii și le fac la început de an sunt abandonate până la jumătatea lunii februarie

Aceasta este o statistică dură. Însă a venit vremea să faci lucrurile diferit ACUM.

Acum ai ocazia să:

Este foarte greu și dureros să vezi spulberându-se în neant planuri și aspirații care îți fac sufletul să vibreze. Și asta se întâmplă pentru că ți-a lipsit încrederea, curajul, determinarea, cunoașterea sau susținerea de a le transforma în realitate.

Eșecurile și renunțările repetate nu au făcut decât să te descurajeze încă și mai mult să îți urmezi visul și să vezi cu ochii tăi cum prinde viață prin acțiunile tale și „conspirația” Universului.

  Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”

Paulo Coelho

VISEZI

CREEZI

ACŢIONEZI

REALIZEZI

Depăşeşte-ţi limitările și dă-ți voie să fii cu adevărat TU!!!

“Cel mai bun mod de a prezice viitorul este să îl creezi.”

Abraham Lincoln

Ce obții când participi la programul de coaching 1 la 1
NEW YOU!

Facilitator

Alina Mărgineanu este Coach cu formare Noble Manhattan Coaching Ltd. (UK), NLP Coach cu certificare IANLP, ARONLP şi EANLP, IAGC Practitioner of Generative Change (Generative Coaching), trainer & coach certificat ANC, membră a Asociaţiei pentru Coaching Profesionist din România ARC-Pro din anul 2012 și membră în Colegiul Director ARC-Pro 2019-2020.

Durata programului: 12 întâlniri, pe parcursul a max. 6 luni calendaristice

Locaţia: față-în-față (dacă ești în București) sau ONLINE (Zoom)

Cadrul este unul foarte plăcut şi destins, perfect pentru ca tu să explorezi, să înveţi, să comunici liber, să te laşi surprins(ă) de ce descoperi, să fii deschis(ă) şi să lași experienţa unui asemenea program transformațional să îţi îmbogăţească viaţa pentru mult timp de acum înainte.

Întrerupe şirul lamentărilor, scuzelor şi amânărilor pe care le-ai folosit până acum şi care te-au împiedicat să ajungi acolo unde ţi-ai dorit.

Nu rata ocazia de a face lucrurile diferit de acum înainte!

Investiţia ta

5940 RON

4455 RON*

Toate acestea au rolul de a te ajuta să parcurgi cu succes calea transformării personale și să te bucuri de viața pe care ți-o dorești.

* membrii comunității Joy4Success beneficiază de reducere în baza codului primit pe e-mail

Programul este disponibil pentru un număr limitat de persoane. Rezervă-ți locul tău acum pentru un An Nou 2023 miraculos!

Mărgineanu Alina Florentina Întreprindere Individuală
RO95INGB0000999904984904 – ING Bank Sucursala Bucureşti

IMPORTANT: Plata se face exclusiv prin transfer bancar sau card (din secțiunea Shop a website-ului joy4success.com). Informaţii suplimentare despre posibilitatea de a plăti în rate şi alte detalii despre înscriere şi participarea în program poţi solicita telefonic la 0721.264.319 sau e-mail: alina@joy4success.com.