Alina Margineanu - Coach life
Alina Mărgineanu – NLP Coach & Facilitator

După absolvirea Liceului Bilingv “George Coşbuc” din Bucureşti, am urmat cursurile Facultăţii de Comerţ şi ulterior  masteratul în “Managementul Calităţii” în cadrul ASE Bucureşti, apoi un master în “Administrarea Afacerilor” în cadrul Universităţii BucureştiFacultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială.

Astfel, în 2006 am avut ocazia de a întâlni pentru prima oară un coach profesionist, în persoana doamnei June Davidson, preşedinta American Seminar Leaders Association (ASLA), organizaţia parteneră a acestui curs de master.

Fiind o persoană dornică de a învăţa în permanenţă lucruri noi, a urmat o perioadă în care am participat la o mulţime de cursuri care se pot încadra în categoria cursurilor de dezvoltare personală, ghidată de o curiozitate interioară puternică şi o mare dorinţă de cunoaştere şi descoperire.

Toate aceste preocupări în domeniul dezvoltării personale m-au adus în contact şi cu programarea neuro-lingvistică (pe scurt NLP), pentru care am dobândit tripla certificare ARONLP, EANLP şi IANLP de NLP Coach & NLP Master Practitioner.

În paralel cu formarea de NLP, am absolvit cursul Noble Manhattan Coaching (UK) de formare în coaching conversaţional. Fiind şi coach certificat ANC am găsit în coaching modalitatea cea mai potrivită pentru mine de a-mi urma misiunea personală şi de a aduce plus valoare în viaţa mea şi a celor din jur.

Coaching-ul îmi oferă practic posibilitatea de a aplica toate cunoştinţele, competenţele şi abilităţile dobândite până acum şi pe care le dezvolt permanent, astfel încât bucuria de a trăi să poată fi gustată de cât mai mulţi semeni de-ai mei, iar strălucirea din ochii lor şi zâmbetele de pe chip să reprezinte o expresie a acestei bucurii.

Totodată, prin certificarea ca trainer autorizat ANC, am descoperit valoarea pe care o pot aduce celorlalţi prin trainingurile şi workshop-urile pe care le facilitez şi în care folosesc atât instrumente de coaching, cât şi de NLP, în funcţie de tematica acestora şi de particularităţile grupurilor de participanţi.

Pariciparea la cursuri şi seminarii cu personalităţi de talie internaţională mi-au deschis noi perspective în dezvoltare şi au avut o mare importanţă în evoluţia mea. Dintre acestea, aş menţiona: T.Harv Eker, Gregg Braden, Gerry Robert, Stephen Gilligan.

Sunt profund recunoscătoare tuturor celor care au marcat evoluţia mea de până acum, care m-au ajutat şi inspirat în procesul de transformare.

Şi, la rândul meu, îmi aduc aportul pentru a facilita evoluţia personală şi profesională a tuturor acelora care vor să aibă o viaţă împlinită , să îşi urmeze Misiunea Personală şi să exprime tot mai mult în plan concret CINE SUNT EI CU ADEVĂRAT.

Eşti şi TU o astfel de persoană?

Vezi aici cum putem lucra împreună pentru evoluţia şi împlinirea ta!

Close Menu
×
×

Cart

0 Shares
Share
Tweet
Pin
Share