Întreg parcursul meu educațional și formările urmate au contribuit să ajung unde sunt acum. Și, dincolo de orice alt cuvânt sau sintagmă care ar descrie „unde sunt acum”, cel mai potrivit este simplu: OM.

Iar acesta este rolul oricărui proces educațional și al oricărui demers transformațional – dincolo de depășirea unor situații punctuale și care pot fi considerate deseori adevărate crize evolutive.

Dincolo de formarea academică, formare care mi-a oferit instrumente extrem valoroase pentru o atitudine pragmatică, în care principiul eficienței și al eficacității sunt piloni centrali – am beneficiat de multe alte resurse prețioase care m-au marcat în mod profund.

Toate aceste resurse m-au ajutat să îmi transform viziunea asupra vieții și să depășesc etapele de criză pe care le-am traversat în diferite perioade de viață. În plus, m-au făcut să simt cât de valoros și împlinitor este să crești ca OM.

Alina Mărgineanu Coach
Alina Mărgineanu – NLP Coach & Facilitator

Trimite-mi un mesaj AICI şi vino să lucrăm împreună!

Pentru ca mai apoi să mi se ofere oportunitatea de a simți foarte intens privilegiul de a însoți în propriul lor proces de evoluție persoanele care sunt în etape de criză sau de schimbări majore în viețile lor și să le ofer tot sprijinul pentru a crește ca OAMENI.

Cursul de Miracole, de exemplu, a fost punctul de plecare și de revelație dincolo de care nimic în viața mea nu a mai fost la fel ca înainte. Și pentru că știu cât de valoros este acest curs, am ales să le ofer celor care îi simt chemarea, un mod aplicat de a-l înțelege și adopta la nivel practic învățăturile acestui renumit curs.

Certificările naționale și internaționale în Coaching Generativ, Transă Generativă, NLP, Coaching conversațional, formare a adulților, terapii sistemice și de familie – toate au avut rolul de a-mi permite să îți ofer cel mai înalt grad de suport, conectare, autenticitate, profesionalism și încredere care îmi este disponibil, astfel încât TU să reușești în ceea ce îți propui și să te bucuri pe deplin de OMUL care ești.

Mentori admirabili, precum Robert Dilts, Stephen Gilligan, Eva Wieprecht, T.Harv Eker, Gregg Braden, Gerry Robert, ș.a., – leaderi de referință în domeniile în care activează – m-au susținut și mă susțin în continuare ca în fiecare zi să întâmpin cu „ochi proaspeți” (fresh eyes) fiecare om care vine către mine.

Prin apartenența la comunități profesionale precum Asociația pentru Coaching Profesionist din România ARC-Pro sau IAGC – International Association for Generative Change – sunt validate nu doar competențele profesionale dobândite de-a lungul anilor, ci și angajamentul meu personal de a-ți oferi cel mai înalt grad de excelență prin tot ceea ce îți ofer.

Am transpus experiențele mele trăite, precum și cunoștințele și competențele dobândite în peste 18 ani de activitate în programele de coaching și transformare personală disponibile atât persoanelor fizice, cât și companiilor și organizațiilor.

Simți că ești într-o perioadă de criză sau transformare semnificativă în viața ta acum și că ai nevoie de ajutor?…

Vrei să descoperi CINE EȘTI TU CU ADEVĂRAT și să trăiești în fiecare zi BUCURIA DE A FI TU?…

Hai să ne cunoaștem!

Contactează-mă acum pentru a programa o ședință introductivă!