Schimbă-ți viața. Începe de azi!

Programele de Coaching Joy4Success
te ajută să îți descoperi puterea interioară
și să te bucuri de succes

Fie că îți dorești să avansezi în carieră, să fii o persoană împlinită, să ai relații armonioase sau să fii performant în afacere, acestea sunt greu de atins de unul singur. Programele de Coaching Joy4Success sunt astfel concepute încât să te ajute să faci schimbări durabile și la nivel profund în viața ta.

Simţi că ai nevoie de o schimbare semnificativă în viaţa ta şi vrei:

  • să te bucuri de experienţa fiecărei zile în care exprimi din ce în ce mai mult din potenţialul tău nelimitat
  • să înlături constrângerile de orice fel care te-au ţinut în loc şi
  • să contribui aducând plus valoare în viaţa ta şi a celor din jurul tău?

Atunci alege acel program de coaching care ţi se potrivește cel mai bine.

Achieve-Program-coaching-Joy4Success

Excelează în carieră

Achieve este programul de coaching special conceput prin care viaţa profesională şi obiectivele tale de carieră se transformă în realitatea pe care ai visat-o.

Joy-of-Life-Program-coaching-Joy4Success

Bucură-te de echilibru și armonie

Programul de coaching „JOY of LIFE” abordează într-o viziune holistică echilibrul şi bucuria de a trăi, ajutându-te să (re)stabileşti armonia între principalele domenii de viaţă

JOY OF LIFE

Program de life coaching holistic

Feminine

Program de coaching pentru femei

Feminine-Program-coaching-Joy4Success

Exprimă-ți feminitatea autentică

Feminine este programul de coaching pe care doamnele şi domnişoarele, (re)descoperă și se (re)conectează cu esența feminină

TAO-Program-coaching-Joy4Success

(Re)Creează relația plină de iubire

TAO este programul de coaching prin care restabileşti şi menţii armonia în relaţiile tale.

TAO

Program de coaching pentru relații

business-and-beyond-Program-coaching-Joy4Success

Construiește-ți succesul durabil

BUSINESS & BEyond” este programul de coaching special conceput pentru antreprenori care şi-au propus să obţină performanţa în afaceri. Şi chiar mai mult de atât. Ce poate fi oare dincolo de performanţa în afaceri?…

În viață ai perioade când lucrurile merg ușor, “ca de la sine” și te gândești cum poți să susții încă și mai mult această stare plăcută. Însă ai de asemenea și etape în care lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori și simți la nivel profund că ai nevoie să faci o schimbare.

Sunt momente în care simți fie că vrei să treci la un nou nivel în unul sau în mai multe dintre domeniile principale de viață (împlinire personală, carieră, relații, familie, sănătate, prieteni, finanțe, spiritualitate, etc.), fie să depășești o situație care te nemulțumește profund.

Bineînțeles, poți trece prin toate aceste provocări singur(ă), fără a apela neapărat la altcineva pentru ajutor.

Un lucru este însă cert și îl constat cu fiecare nouă sesiune de coaching cu un client. Atunci când te găsești în astfel de situații, sprijinul pe care ți-l oferă un coach profesionist te ajută să faci progrese mult mai rapide, cu implicații și transformări profunde la nivel interior și de care te vei bucura mult mai mult în timp.

Datorită susținerii de care beneficiezi pe toată durata sesiunilor, vei putea depăși acele situații frustrante, obstacole sau stări de incertitudine și vei putea ajunge la rezultatele pe care ți le dorești.

„Este coachingul pentru mine?”…
„Ce pot obţine apelând la coaching?”…
„Ce presupune să lucrezi cu un coach?”…

Iată doar câteva dintre întrebările pe care le-am întâlnit în primele discuţii avute cu mulţi dintre clienţii mei de coaching.

În postările de pe site „Cine apelează la coaching”, „Ce aduce nou coachingul” şi „Ce se poate obţine prin coaching?” găseşti mai multe informaţii pe baza cărora să îţi răspunzi la întrebările de mai sus.

Cuvintele-cheie în coaching sunt:

Parteneriat

Asumare

Transformare

Rezultate

Sens

Așadar, pe parcursul procesului de coaching, vom crea un parteneriat în care tu să îți identifici acele resurse interioare care să te conducă la rezultatele dorite.

Dacă te găsești însă într-un moment în care știi doar că „vrei o schimbare”, fără însă a avea o direcţie clară înspre care să te îndrepți, te ajut mai întâi să îți clarifici unde ai vrea să ajungi, ce anume ai vrea să obţii, care sunt rezultatele dorite. Și ulterior pornești pe drumul către respectivele rezultate.

Pentru ca să îți ţie foarte simplu să alegi, pe baza situaţiilor întâlnite de mine în practica mea de până acum, am conceput 5 programe de coaching* diferite. Fiecare se adresează unui segment clar definit, astfel încât eficienţa sa să fie maximă.

*programele de coaching se pot personaliza, în funcţie de specificul şi particularităţile obiectivelor, nevoilor și aspirațiilor tale.

În funcţie de preocupările tale actuale şi momentul din viaţă în care te găseşti, poţi alege dintre următoarele programe de coaching.

 

Alege intervalul potrivit pentru tine din calendarul de mai jos și hai să lucrăm împreună pentru ca viața ta să se schimbe în bine! 

Sesiunea coaching de descoperire te va ajuta să ai mai multă claritate și coerență în privința pașilor de urmat.

Așadar, programează-te chiar acum pentru o sesiune coaching de descoperire.