JOY of LIFE

Program de life coaching holistic

Bucură-te de echilibru și armonie

Este programul JOY of LIFE potrivit pentru tine?

Da, acest program este pentru tine dacă:

Joy-of-Life-Program-coaching-Joy4Success

Programul de coaching „JOY of LIFE” se adresează persoanelor care doresc să (re)stabilească echilibrul în propria viaţă şi să se bucure de tot ceea ce le poate oferi o viaţă plină de armonie.

Este un program de coaching particularizat special pe nevoile fiecărei persoane în parte şi abordăm domeniile de interes specifice ale fiecăruia.

Scopul este acela ca tu să-ți (re)aduci în viaţa ta cele mai potrivite resurse şi modalităţi de a-ți trăi viaţa în bucurie şi armonie, onorându-ți valorile şi misiunea personală.

Ce vei obţine?

Programul de coaching JOY of LIFE îţi va permite:

Coaching-ul este un proces prin care, având alături un coach profesionist, ajungi să te bucuri de succesul pe care ţi-l doreşti.

În ce constă?

Pe parcursul programului JOY of LIFE, în cadrul sesiunilor de coaching 1 la 1 (față în față, online sau la telefon), vom lucra la nivel profund, iar în timpul acestui proces, vei putea:

Programul de coaching JOY of LIFE abordează în viziune holistică echilibrul în viață şi bucuria de a trăi. Te ajută să îți (re)stabileşti armonia între principalele domenii de viaţă (sănătate, relaţii, carieră, finanţe, timp liber, dezvoltare personală, spiritualitate, familie, etc.)

Pentru mai multe informaţii despre program și despre sesiunile de coaching, contactează-mă  pe e-mail: alina@joy4success.com sau programează o sesiune coaching de descoperire selectând un interval direct din formularul de mai jos.

EnJOY Life! 😉

JOY of LIFE nu este programul de coaching pe care îl cauți? Accesează toate programele de coaching AICI.