Urmează-ți calea

și trăiește-ți viața în bucurie, iubire, prosperitate și împlinire!

Incertitudine, confuzie, lipsa unei direcții clare, regrete, descurajare, durere, suferință, dezamăgire, lipsa de curaj…
Îți este familiară vreuna dintre aceste trăiri interioare?…

Ei bine, fiecare dintre aceste stări are rolul ei în viața ta. Important este însă ca tu să transformi aceste trăiri în resurse pentru evoluția ta ca OM.

Și să îți dobândești libertatea personală prin care să te simți în echilibru și armonie, indiferent de situațiile exterioare cu care te confrunți.

Rescrie-ți povestea personală

Dacă simți că în viața ta lucrurile nu mai pot continua ca până acum și vrei să faci o schimbare semnificativă, atunci acesta este momentul să acționezi.

Și dacă simți că este ceva în interiorul tău care vrea să se exprime, însă te simți încorsetat(ă) de factori externi sau de propriile convingeri limitative, atunci acest program este exact ceea ce ai nevoie.

Pentru ca să manifești noi trăiri, circumstanțe și oportunități în viața ta este necesar să schimbi tiparele de gândire, emoționale, energetice și de comportament care te limitează și care te țin captiv(ă) în șabloane care nu te mai reprezintă.

Desigur, deja știi prin prisma experiențelor tale anterioare de viață că schimbările majore, făcute conștient, presupun efort, determinare și perseverență. Și de aceea, cei mai mulți oameni nici nu le inițiază sau renunță la jumătatea drumului.

Însă acesta nu este și cazul tău. Pentru că dacă citești aceste rânduri acum, este clar că ceva în interiorul tău începe să se trezească spre un nou nivel de conștientizare. Ceva din interiorul tău îți spune că ai nevoie să te deschizi către adevăratul tău potențial, pe care până acum fie l-ai ignorat, fie nu l-ai exprimat la adevărata valoare.

Limitarea exprimării propriului potențial duce la frustrare, confuzie, nemulțumire și lipsă de perspectivă.

Bucuria de A Fi TU

este programul care te susține și te ghidează să treci de la nemulțumire la bucurie, de la frustrare la prosperitate, de la deznădejde la iubire, de la neîncredere la împlinire!

Ce vei obține în urma experienței programului experiențial
Bucuria de A Fi TU?

Este pentru tine programul experiențial Bucuria de A Fi TU?

Da, acest program este pentru tine dacă:

Nu, acest program nu este pentru tine dacă:

De ce programul experiențial Bucuria de A Fi TU?

Acest program a luat naștere având la bază intenția clară de a-ți oferi contextul de dezvoltare cel mai potrivit dacă simți că vrei să te bucuri de viață pe deplin, dar încă nu ți-ai găsit curajul, direcția clară, determinarea sau sprijinul necesar pentru a putea să-ți transformi această dorință în realitatea concretă.

Toate instrumentele, tehnicile și principiile pe care le vei avea la dispoziție în cadrul acestui program au fost validate personal de către mine de-a lungul a peste 25 ani de studiu, explorare și practică atât în procesul meu personal de evoluție, cât și în activitatea de ghidare și facilitare a evoluției persoanelor cu care lucrez în cadrul programelor de dezvoltare și a sesiunilor de coaching 1 la 1.

De aceea, abordarea este 100% originală. Printre principalele coordonate care te vor susține și ghida pe parcursul procesului transformațional au la bază în principal:

 • Dezvoltarea personală autentică
 • Spiritualitatea creștin-ortodoxă
 • Cursul de Miracole
 • Coaching & Transa Generativă
 • Coaching NLP (programare neuro-lingvistică)
 • Ghidarea intuitivă

Vom străbate împreună o călătorie transformațională care îți va economisi ani întregi de eforturi, dileme și frustrări. Pentru că nu vei fi singur(ă), transformarea ta va avea susținerea și accelerarea dată de lucrul împreună.

Astfel, vei beneficia pe parcursul celor 6 săptămâni de un proces profund transformațional, care îți va îmbogăți viața cu noi și inedite perspective, astfel încât să poți exprima tot mai mult în exterior Bucuria de A Fi TU.

Zile
Ore
Minute
Secunde

Cum se va desfășura programul experiențial
Bucuria de A Fi TU?

Vom avea 6 întâlniri săptămânale live online – în fiecare marți, în intervalul 19:00-21:00, cu începere din data de 25 aprilie 2023

Aceste întâlniri vor fi 100% interactive. Astfel, vei lucra în mod personalizat pe ceea ce te preocupă pe tine în mod specific și vei beneficia de suport și ghidare pe tot parcursul celor 6 săptămâni.

Vei avea la dispoziție materiale suport individuale și vom lucra gradual, focusându-ne pe împlinirea ta în toate planurile, respectiv:

Personal

Relația ta cu tine,
împlinirea personală,
echilibru interior

Profesional

Împlinirea ta
în profesie, carieră și
în plan financiar

Relațional

Împlinirea
în relațiile de cuplu,
familiale

Cine te va îndruma în cadrul programului experiențial Bucuria de A Fi TU?

Alina Mărgineanu - Coach NLP & Generativ

Am trecut în viața mea prin perioade de criză, nesiguranță, lipsa unei direcții clare, frustrări și temeri pe care nu mi le puteam explica. Însă puterea divină, intuiția personală, oamenii minunați și resursele surprinzătoare care mi-au ieșit în cale m-au ajutat să mă eliberez de identitatea care ajunsese să mă limiteze și chiar să îmi provoace suferință și să pășesc cu încredere pe „calea mea”.

Și știu că a parcurge un astfel de drum nu este ușor. Posibil, de dorit, care merită cu prisosință tot efortul – DA. Dar nu foarte ușor. Iar pe parcursul programului, vei înțelege de ce nu poate fi altfel.

Tot ce am inclus în programul Bucuria de A Fi TU am experimentat personal. Așadar, nu sunt doar teorii pe care le-am citit, studiat sau de care am auzit. Sunt lucruri pe care nu doar le-am cercetat de-a lungul a peste 15 ani, ci pe care le-am trăit și de ale căror efecte am beneficiat atât eu, cât și cei pe care îi ghidez la rândul meu și pe care îi susțin în propria lor evoluție personală.

Astfel, fie că vrei:

 • Să te cunoști mai bine
 • Să îți rezolvi conflictele interioare
 • Să ai echilibru și armonie în viață
 • Să treci într-o noua etapă de viață
 • Să depășești o stare acută de criză, confuzie, dezamăgire sau deznădejde

Ai acum șansa să faci diferența și să treci la un nou nivel.

Ce e necesar să știi

Pentru parcurgerea cu succes a acestui program, va fi necesar să aloci în medie cca. 2 ore săptămânal pentru temele individule sau de grup, în plus față de timpul alocat întâlnirilor live.

Procesul de transformare pe care îl vei parcurge va beneficia de întregul suport al coach-ului, al energiei de grup și al tuturor intențiilor pozitive legate de acest demers.

Succesul acestui proces transformațional va depinde bineînțeles și de implicarea și dedicarea ta.

Totodată, toate instrumentele, conceptele și tehnicile cu care vom lucra, vor rămâne la dispoziție ta în continuare și după terminarea programului experiențial Bucuria de A Fi TU.

Numărul de locuri pentru programul experiențial Bucuria de A Fi TU este limitat, întrucât ne dorim să putem avea împreună cea mai bună experiență de conectare, învățare, și evoluție. Astfel, vei lucra personalizat, pe aspectele din viața ta care sunt prioritare pentru tine acum.

Ești gata să îți schimbi viața?

Atunci acest program este exact ce ai nevoie pentru ca tu să reușești. Asigură-te că nu ratezi singura ediție din acest an!

Ce spun cei care au beneficiat de programe de coaching ghidate de Alina?

„O sesiune care m-a pus pe gânduri, m-a stimulat şi mi-a oferit noi perspective asupra lucrurilor. Mulţumesc, Alina Mărgineanu, ești un coach dedicat, pasionat şi entuziast! Recomand experienţa.”
Alexandra G.
Jurnalist
„Mulţumesc frumos pentru această experienţă şi pentru clarificarea anumitor aspecte. Eşti un om minunat! Felicitări pentru tot ceea ce faci!”
Mădălina T.
Manager Proiect
„Datorită empatiei, adaptabilității și a unei firi plăcute, blânde, dar și serioase din punct de vedere profesional, coach-ul a determinat relația să fie una lejeră. Comunicarea cu Alina a fost mai ușoară decât într-o prietenie, reușind să exprim ceea ce simt cu adevărat.”
Alexandra C.
Coordonator Programe Educaționale
„Cel mai mult m-a impresionat adaptarea, empatia, modalitatea unică în care mă face să percep lucrurile diferit, să le pot vedea într-o nouă lumină, cu mai multă detașare. De asemenea, este unic felul în care mă ajută să mă centrez și să mă relaxez, după fiecare ședință având astfel o nouă stare de bine.”
Ioana D.
Account Manager
Zile
Ore
Minute
Secunde

Ce primești în cadrul programului experiențial
Bucuria de A Fi TU?

Bonusuri (valoare 887 RON)

 • Preț 3600 RON 1497 RON

*Preț valabil exclusiv pentru ediția cu începere din 25.04.2023

„Mai presus de toate - să-ți fii credincios ție însuți.”