Te rugăm să citești Termenii și condițiile de utilizare cu atenție.

Continuarea utilizării site-ului https://joy4success.com & joy4success.ro presupune acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare și respectarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări în orice moment site-ului și termenilor de utilizare, fără notificare prealabilă, urmând ca schimbările importante să fie comunicate în mod corespunzător.

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea utilizării site-ului implică acceptul și acordul tău referitor la politica noastră privind cookie-urile. Îți vom aduce la cunoștință acest lucru de fiecare dată când vizitezi site-ul nostru, până la momentul în care confirmi luarea la cunoștință.

Site-ul https://joy4success.com & joy4success.ro poate fi utilizat pentru efectuarea comenzilor online și pentru informare. Utilizatorii site-ului nu au dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a-l exploata în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului, fără acordul prealabil scris. Utilizatorii site-ului pot descărca sau copia materialele oferite în acest scop, fără a avea dreptul de a le folosi în alte scopuri decât cele personale sau non-comerciale.

Conținutul site-ului (text, imagini, elemente grafice, software și toate celelalte elemente), este proprietatea Joy4Success și a colaboratorilor săi. Folosirea acestui conținut fără acordul prealabil al proprietarului este interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare.

Dreptul de a crea o legătură web – link – către Site este limitat, neexclusiv și revocabil, și este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru site sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea în scris sau prin email a acordului nostru.

Facem în permanență eforturi pentru a păstra acurateţea informaţiilor prezentate pe site-ul web. Unele descrieri sau preţul pot fi modificate fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile si reducerile prezente în site sunt valabile în limita perioadei de timp.
Prețurile prezentate pe site sunt prețuri finale, în afara cazului în care se specifică în mod expres altceva. În cazul în care, dintr-o eroare umană sau tehnică, prețurile afișate sunt incorecte, se consideră ca preț final prețul acceptat de către client.


Plata cursurilor și webinariilor


Cursurile, webinariile și membership-ul comandate se pot achita integral, anterior accesării, prin plata cu cardul sau prin transfer bancar sau în tranșe, conform mențiunilor din ofertă. În cazul plății prin transfer bancar, accesarea acestora va fi efectuată numai după încasarea sumei aferente în contul nostru bancar.


Accesarea cursurilor și webinariilor

După efectuarea plății, pentru cursurile și webinariile online, veți primi un link de acces. În cazul cursurilor la sală, veți primi pe email și telefonic datele de accesare curs: data, ora și locația.


Returnarea

În cazul produselor în format digital, webinarii, module video, sumele plătite nu se returnează. Pentru mai multe detalii în cazul cursurilor online sau la sală returnarea se face în condițiile prevăzute în pagina Politica de returnare.

Comentariile vizitatorilor și ale clienților / Review-uri/ Comentarii blog


Ne rezervăm dreptul de a nu publica pe site comentarii cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care tulbură în vreun fel viață privată a altor persoane, care încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conțin viruși, texte reprezentând mail-uri in masă sau orice altă formă de spam.

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicări electronice. În cazul trimiterii unor informații, altele decât cele legate de procesul de cumpare/vânzare a unor produse, se consideră că ne conferi dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publică, traduce, precum și dreptul de a le distribui prin orice mijloc media oriunde.

Abonarea și dezabonarea la buletinul informativ (newsletter)


Abonarea și dezabonarea la newsletter-ul nostru este gratuită și voluntară, și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Oricând te vei putea dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui e-mail. Mesajele trimise respectă legislația aplicabilă în ceea ce privește comunicarea comercială așa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională.

Utilizarea newsletter-ului se face în aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conținutului ca și în cazul site-ului, în condițiile prevăzute de acești termeni și condiții.

Joy4Success deține toate drepturile asupra conținutului newsletter-ului trimis către abonați în aceleași condiții ca și pentru informațiile publicate pe site, în concordanță cu prevederile prezentelor termeni și condiții.

Soluționarea litigiilor
Facem tot posibilul ca neînțelegerile privind orice tip de dispută să fie rezolvate pe cale amiabilă. În cazul în care rezolvarea neînțelegerilor nu este posibilă pe cale amiabilă, soluționarea litigiilor va reveni instanțelor judecătorești competente.

Acești Termeni și Condițiile de utilizare reprezintă înțelegerea dintre tine și noi cu privire la utilizarea site-ului. Nici o altă declarație, orală sau scrisă, care nu este inclusă în acești Termeni și Condiții nu este obligatorie nici pentru tine, nici pentru noi, dacă nu a fost convenită de comun acord.