Fiecăruia dintre noi îi este încredințată la venirea pe această lume, o misiune personală.

Pentru mine, misiunea reprezintă în primul rând să îmi trăiesc viața conform valorilor și  idealurilor mele, respectând și onorând totodată semenii alături de care conviețuiesc, precum și întreg mediul care ne înconjoară și ne susține.

Principalele valori după care îmi ghidez viața și activitatea sunt: responsabilitatea,  devotamentul, loialitatea,  compasiunea, altruismul, moralitatea, spiritul civic.

Existența de până acum mi-a permis să acumulez atât informații, tehnici și experiențe, cât și revelarea resurselor interioare. Astfel încât acum ofer suport semenilor mei pe parcursul călătoriei lor de dezvoltare personală, profesională, spirituală. Toate acestea astfel încât fircare să se bucure din ce în ce mai mult de viața pe care o trăiește, iar entuziasmul să îi însoțească în fiecare zi.

Pentru că am beneficiat și eu, la rândul meu, de suportul unor Oameni absolut Minunați care m-au ajutat să depășesc momente în care situațiile îmi păreau a fi aproape fără ieșire.

Alina Mărgineanu Coach
Alina Mărgineanu – NLP Coach & Facilitator

Trimite-mi un mesaj AICI şi vino să lucrăm împreună!

În prezent, cel mai important lucru pentru mine este acela de a oferi la rândul meu sprijin pentru cei care își doresc să trăiască o viață conștientă, congruentă cu nevoile și valorile lor.

Să-ți exprimi misiunea personală nu este și nici nu trebuie să fie perceput ca fiind un lux. Dimpotrivă. Viața îți este dată astfel încât tu să îți poți urma misiunea personală.

Astfel, nu doar viața ta va fi împlinită. Ci vei contribui și la crearea unei vieți mai bune și pentru cei din jurul tău.

Ce se întâmplă însă deseori este că multor oameni le este foarte greu să își descopere și să își exprime misiunea personală și valorile personale.

Asta se întâmplă din cauză că acesta este un demers personal care poate părea chiar descurajant la un moment dat.

Însă lucrurile nu trebuie să fie neapărat așa. Cu sprijinul unui coach profesionist și în contextul potrivit, poți alege să îți urmezi și tu în mod conștient misiunea personală și să îți trăiești viața conform propriilor valori.

Descoperă și tu cum poți face asta acum