Alina Margineanu - Coach life
Alina Mărgineanu – NLP Coach & Facilitator

Fiecaruia dintre noi ii este incredintata la venirea pe aceasta lume, o misiune. Pentru mine, misiunea reprezinta in primul rand sa imi traiesc viata conform valorilor si  idealurilor mele, respectand si onorand totodata semenii alaturi de si impreuna cu care  convietuiesc, precum si intreg mediul care ne inconjoara si ne sustine.

Principalele valori dupa care imi ghidez viata si activitatea sunt: responsabilitatea,  devotamentul, loialitatea,  compasiunea, altruismul, moralitatea, spiritul civic. Existenta de pana acum mi-a permis sa acumulez atat informatii, tehnici si experiente, cat si revelarea resurselor interioare prin care sa pot insoti la randul meu alti semeni de ai mei pe parcursul calatoriei lor de dezvoltare personala, profesionala, spirituala, astfel incat sa se bucure din ce in ce mai mult de viata pe care o traiesc, iar entuziasmul sa ii insoteasca in fiecare zi.

Pentru ca am beneficiat si eu, la randul meu, de suportul unor oameni absolut minunati care m-au ajutat sa depasesc momente in care situatiile imi pareau a fi aproape fara iesire, in prezent, cel mai important lucru pe care mi-l doresc este acela de a constitui la randul meu un element de sprijin pentru cei care isi doresc sa traiasca o viata constienta, congruenta cu nevoile si valorile lor.

Close Menu
Share
+1
Tweet
Pin
Share
×
×

Cart