Alina Margineanu - Life Coach
Alina Mărgineanu – NLP Coach & Facilitator

Probabil cel mai potrivit atribut pentru a caracteriza stilul meu de viață ar fi: responsabil – față de propria persoană, față de oamenii din jurul meu, față de mediul în care trăiesc și îmi desfășor activitatea.

Responsabilitatea manifestată este reprezentată de gândurile (intențiile), cuvintele  și acțiunile concrete desfășurate în viața de zi cu zi.

Îmi place să trăiesc fiecare clipă plină de bucurie și entuziasm, având o stare de bine și de echilibru care să se poată transmite și în jurul meu, “contaminând” spațiul cu bună-dispoziție.

Pentru ca stilul meu de viață să fie unul armonios, pentru mine sunt importante echilibrarea următoarelor planuri: fizic, mental, relațional, financiar, spiritual.

De aceea, precum “roata vieții” nu se poate învârti dacă există capitole din viața noastră care nu ne satisfac sau care au avut de suferit din cauza concentrării excesive asupra altor capitole, consider că este necesar ca cele 5 planuri să se dezvolte armonios, în cadrul unui proces holistic, astfel încât viața să poată fi trăită în complexitatea și diversitatea ei.

Așadar, dincolo de elemente precum o dietă vegetariană, NLP, preocuparea permanentă pentru dezvoltarea personală și studiu, terapii complementare, activități în cadrul comunității,  implicarea în domeniu de business, meditație, rugăciune sau activități caritabile,  echilibrul între cele 5 planuri menționate anterior determină practic un stil de viață care mă face să simt în fiecare zi bucuria de a trăi.

Fiecare dintre noi are o misiune personală pe care să o urmeze în viață.

Iar faptul că pot să însoțesc atât de multe persoane în demersul lor de a-și descoperi și de a-și transpune în planul realității concrete această misiune personală, mă onorează în mod profund.

Dacă simți că vrei să descoperi care este misiunea ta în viață, dacă vrei să faci o schimbare radicală în unul sau mai multe domenii de viață, dacă vrei să îți cunoști și să manifești și mai mult din potențialul tău interior, te invit să ne cunoaștem.

Timpul este viață. Nu-l irosi.

Urmează-ți misiunea personală și manifestă viața pe care ți-o dorești!

Începe acum! Te asigur că ai tot sprijnul meu pentru a reuși!